Árfolyam kijelző

Aktív reklámfelület

 

Bizonyára sokan láttak már elektronikus hirdetést, reklámot. Ezek a képújsághoz hasonló megjelenésű reklámok azzal hívják fel magukra a figyelmet, hogy színesek, látványosak, mozognak, és jól olvasható rövid tömör tartalmat közvetítenek.

Ezek a felületek jól be is töltik szerepüket, alkalmasak a megfelelő célközönség számára hirdetést, reklámot közvetíteni.

A Zsigrai Kft. pénzintézeti partnerei igényeinek figyelembevételével ezeket az eszközöket továbbfejlesztette. A fejlesztés egyértelműen a gyors, dinamikus tartalomváltoztatás irányába történt.

Miért is van szükség a tartalom gyors, sok esetben on-line változtatására?

A pénzügyi szektorban folyamatosan változnak, módosulnak a környezeti paraméterek. Ilyenek például a számítási alapparaméterek, akciók, valutaárfolyamok. Az on-line rendszereknél lehetőség van arra, hogy ezek az információk olyan hivatalos forrásokból származzanak, amelyek hitelességét nem szükséges folyamatosan ellenőrizni. Ilyen forrás sokszor maga a pénzintézet. A megjelenített információkat, adatokat vagy a pénzintézet egyik munkatársa rögzíti, vagy az a pénzintézet (vagy egyéb szervezete) hivatalos weboldaláról származik on-line frissítéssel.

Az on-line rendszereknek nagy előnyük, hogy minimális a téves adatbevitel valószínűsége, a reklámok, hirdetmények nem évülnek el, nincs kint felejtett és/vagy nem aktuális adat,akció. Az ügyfél minden esetben korrekt tájékoztatást kap, akár a weboldalról, akár az ügyféltérben elhelyezett reklámfelületről tájékozódik.

A reklámfelület telepítésére jól kiválasztott helyszín alkalmas arra, hogy a várakozó, vagy sorban álló ügyfél ezekben a „holtidőkben” elolvassa a pénzintézet aktuális ajánlatait, akcióit. A jól megválasztott méret, könnyen olvasható rövid, tömör tartalom, a színes, mozgó ábrák felkeltik, és az ügyintézés várakozási perceiben fent is tartják a figyelmet.

Igény esetén lehetőség van a reklámok alsó részében egyéb on-line tartalom futtatására. Ide a valuta és deviza árfolyamokat célszerű elhelyezni, így az ügyfelek minden esetben a pontos árfolyamokkal találkoznak. A pénzintézet tetszőleges gyakorisággal változtathatja ezeket az adatokat, amelyek gyakorlatilag azonnal, valamennyi kirendeltségen megjelennek. Lehetőség van ebbe a sávba aktuális, pillanatnyi, esetleg kirendeltség-specifikus hirdetmények közlésére is.

A Zsigrai Kft. által fejlesztett, központi menedzselésű aktív reklámfelület gyakorlatilag alkalmas minden képi információ megjelenésére. Lehet az animáció, flash, video, aktív vagy passzív weboldal, pdf, kép, power point bemutató stb. Lehetőség van, hogy a reklámfelület egy részét a pénzintézet saját konstrukción belül „bérbe adja”, ezzel jelentősen csökkentve a beruházási és üzemeltetési költségeket.

A Zsigrai Kft. által fejlesztett, központi menedzselésű aktív reklámfelület technikai ismertetőjéről bővebben TOVÁBB gombra kattintva olvashat.